top of page
36
19_edited
16
1
48-kopi
IMG_4815_edited_edited
10-kopi
IMG_4801_edited
5 2
20
57-kopi_edited

- LEJ BAR BRYLLUP -

Lej bar til bryllup!
Hos E-BAREN tilbyder vi professionel og eksklusiv mobil barløsning til netop din bryllupsfest!

 

Når du lejer en bar hos os, får du et team af erfarne bartendere, som vil sørge for, at dine gæster får den bedste service samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på premium spiritus, friskpressede safter og de bedste råvarer på markedet!
 

Vi tilbyder både klassiske cocktails såvel som specialdesignede drinks, der passer perfekt til din bryllupsfest. Vores tjenere dukker op i kjole og hvidt, hvis dette ønskes. 

Lej en bar til bryllup med E-BAREN - for dig, der ikke går på kompromis med kvalitet på din store dag!

 

Har du datoen?
Så har vi den perfekte barløsning!

"Den varmeste anbefaling Vi valgte at booke ebaren til vores bryllup - og det fortrød vi bestemt ikke! Yderst professionelle og servicemindet. Forinden brylluppet valgte vi nogle cocktails i samarbejde med ebaren. På dagen skulle vi ikke stå for noget. De to bartendere havde selv alt med og havde styr på det hele. De var med til at skabe en virkelig god stemning til festen med deres friske humør og lavede de lækreste cocktails, som alle gæsterne roste til skyerne! Virkelig pengene værd - vi kommer helt sikkert til at booke igen!" -

Læs flere anmeldelser her

"E-baren leverede en fantastisk service… E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag. Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang." - Louise Henriksen, 27. september 2023 (Trustpilot)

- LEJ BAR TIL DIN BRYLLUPSFEST -

Vores passion for bryllupsfesten skinner igennem i alt vi gør! Vi  brænder for at give dig en dag, både du og dine gæster aldrig vil glemme, når du lejer en bar med E-BAREN. 

Klædt i kjole og hvidt vil vores erfarne bartendere sørge for, at I kan nyde den store dag uden bekymringer, alt i mens vi tager os af alt vedrørende barløsningen og servicering af jeres gæster. 

Lej en bar med E-BAREN, så I kun skal nyde hinanden og fejre kærligheden på den store dag!

Vi anvender kun de absolut bedste råvarer og vores juice/safter er altid friskpresset på dagen! Alle råvarer er nøje udvalgt til jeres bryllupsfest og vi går ikke på kompromis med hverken service eller kvalitet!

Vi anser os selv som verdensmestre i at sørge for, at der ikke opstår irriterende køer eller ventetid, og sørger for et konstant flow, så festen ikke har nogle afbrydelser!

Book din bar i dag og slip for bekymringer på den store dag!

16.png

E-BAREN leverer en eksklusiv og stilet mobil barløsning til dit bryllup, med velsmagende og flotte cocktails - til dig der ikke går på kompromis med den store dag!

- LEJ BAR & DJ -

Vi sørger for et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt en professionel og erfaren DJ,
som forstår
at ramme netop dine gæster! 

Referencer

bottom of page