top of page
15
16
13
12
14
11
19
17
18
9
31
16
5 2
1
12_edited
6
16
23
10-kopi
7
21
18
32
22
17-kopi
36
19_edited
20
26

Cocktail
Kursus

Nyd en sjov og lærerig oplevelse
med kolleger eller venner!

Danmarkskort

Vi dækker hele Danmark!

Hos E-BAREN tilbyder vi professionelle og underholdende cocktailkurser i hele landet! 
 

Når du deltager i et cocktailkursus med
E-BAREN, får du mulighed for at komme bag baren og blive guidet fra start til slut i fremstillingsprocessen af cocktails. 

 

Du vil løbende blive briefet om råvarerne, garnishen og historien bag cocktailen, mens du nyder smagsnuancerne og griner med dine kolleger eller venner.

Det handler om en helhedsoplevelse, hvor du får både viden og sjov.

DDCADA51-5573-4B35-94C2-690CA1E67B02_1_1

Nyd en sjov og lærerig oplevelse med familie eller venner! Måske til polterabend eller et anderledes og sjovt indslag til festen hjemme!

12.png

Vores cocktailkurser er både ideelle og yderst populære til teambuilding i virksomheden eller blot som et sjovt og anderledes indslag med familie og venner til et arrangement.

Hvorfor afholde cocktailkursus
med E-BAREN?

             gode grunde til at booke E-BAREN

3

Erfaring med +200 events

15.png

Vi har erfaringen fra flere end +200 fester, events og cocktailkurser! 
Uanset om du skal holde en sjov polterabend, en rund fødselsdag eller noget helt tredje, så er et cocktailkursus en underholdende aktivitet, alle kan være med på!

Vi 

Anderledes teambuilding

21.png

Alt fra intime firmaarrangementer til de helt store firmaevents for nogle af landets helt store virksomheder med +100 deltagere.
Cocktailkursus er en sjov, lærerig og anderledes team-building øvelse

- eller bare for sjov!

Kvalitet og professionel service

23.png

Hos E-BAREN får du luksus i topklasse! Vi har fokus på kvalitet og er garant for et sjovt og lærerigt cocktailkursus!  Vi sørger for det hele - alt du skal gøre er at finde datoen!

Få en oplevelse i særklasse med venner eller kolleger!

 

Det kan du
forvente

Hos E-BAREN tilbyder vi professionelle og underholdende cocktailkurser, hvor du kan komme bag baren og blive guidet fra start til slut i fremstillingsprocessen af cocktails.

Vores cocktailkurser er en helhedsoplevelse med alt inklusiv. Vi møder op på din valgte lokation med alt, hvad der skal bruges. Du vil få mulighed for at vælge mellem 3-4 forskellige cocktails, og vi kan anbefale eksempler som Rabarber Cosmopolitan, Bramble, Pina Colada og Espresso Martini.
 

I par af 2 vil du have din egen lille station med bartender udstyr og opskrift. Vores dygtige bartender vil vise dig fremgangsmåden, og undervejs vil der blive fortalt om cocktailens historie, ingredienserne og teknikkerne.

Vores cocktailkurser er en sjov og lærerig oplevelse, hvor du både får viden og underholdning. Du behøver ikke at tænke på noget i forbindelse med arrangementet, da alt er inkluderet.
 

Prisen for 3 cocktails er 300 kr. pr. deltager + startgebyr (afhængig af lokation og antal deltagere), mens prisen for 4 cocktails er 350 kr. pr. deltager + startgebyr (afhængig af lokation og antal deltagere). Hvis du ønsker at tilføje en ekstra cocktail, kan du gøre det for kun 50 kr. pr. kuvert. Vi anbefaler, at du afsætter ca. 30 minutter til hver cocktail.
 

Så hvorfor ikke give dine venner eller kollegaer en uforglemmelig aften med vores cocktailkurser? Kontakt os i dag for at booke dit kursus.

Referencer

bottom of page