top of page
10
18
2
4
1
8
11
3
11
5

- COCKTAILKURSUS -

For private

Nyd en sjov og lærerig oplevelse med gode venner til polterabend, fødselsdag eller bare for sjov!

"God service, lækre drinks og fed energi! Godt humør, super velsmagende drinks, effektiv og hurtig service og ikke mindst rigtig god stemning og energi bag baren! Det var en sand fornøjelse at have E-baren til at lave drinks til vores fest - kæmpe anbefaling herfra" - Rice A/S 17. maj 2023

"E-baren leverede en fantastisk service… E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag. Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang." - Louise Henriksen, 27. september 2023 (Trustpilot)

- COCKTAILKURSUS  -

4.png

Hos E-BAREN tilbyder vi professionelle og underholdende cocktailkurser i hele landet til virksomheder.

Når du deltager i et cocktailkursus med os, får du mulighed for at træde bag baren og blive guidet gennem hele processen af vores dygtige bartendere.

Undervejs vil du blive introduceret til ingredienserne, garnishen og historien bag hver cocktail, alt imens du nyder smagsoplevelserne og deler grin med gode venner!

Vores passionerede bartendere sikrer, at hver drink er en fornøjelse både for øjet og ganen, samtidig med at du får indsigt i processen og bliver underholdt.

Skab en unik oplevelse med E-BAREN til dit næste polterabend, fødselsdag eller noget helt tredje.

 

3

        nemme trin til at sikre et succesfuldt cocktailkursus

Sådan foregår et cocktailkursus

1. Find dato

2. Nyd dit cocktailkursus

3. Skål, godnat og oprydning

20.png

Når du har din dato i hus, kontakter du os hér og reserverer den!

Så har vi en GRATIS online eller telefonisk samtale om jeres ønsker, behov og andre spørgsmål, I måtte have til jeres cocktailkursus.

21.png

Bartender møder op 30-60 minutter før aftalt tid, for at stille klar, så I ikke skal tænke på noget!

Herefter udmeldes "Cocktailkursus er startet" og du og dine venner får en grundig og underholdende intro og derefter får I lov at prøve kræfter med at mixe løs!

 

22.png

Når kurset går på hæld, fællesskåler vi i jeres lækre cocktails og herefter går bartenderen igang med oprydning

Nedtagning tager som regel 1 time.
Du skal ikke tænke på noget

- dén klarer vi!

Tak for en god aften og på gensyn!

 

Det kan du
forvente

Hos E-BAREN tilbyder vi professionelle og underholdende cocktailkurser, hvor du kan komme bag baren og blive guidet fra start til slut i fremstillingsprocessen af cocktails.
Vores cocktailkurser er en helhedsoplevelse med alt inklusiv. Vi møder op på din valgte lokation med alt, hvad der skal bruges. Du vil få mulighed for at vælge mellem 3-4 forskellige cocktails, og vi kan anbefale eksempler som Rabarber Cosmopolitan, Bramble, Pina Colada og Espresso Martini.
 
I par af 2 vil du have din egen lille station med bartender udstyr og opskrift. Vores dygtige bartender vil vise dig fremgangsmåden, og undervejs vil der blive fortalt om cocktailens historie, ingredienserne og teknikkerne.
Vores cocktailkurser er en sjov og lærerig oplevelse, hvor du både får viden og underholdning. Du behøver ikke at tænke på noget i forbindelse med arrangementet, da alt er inkluderet.
 
Prisen for 3 cocktails er 300 kr. pr. deltager + startgebyr (afhængig af lokation og antal deltagere), mens prisen for 4 cocktails er 350 kr. pr. deltager + startgebyr (afhængig af lokation og antal deltagere). Hvis du ønsker at tilføje en ekstra cocktail, kan du gøre det for kun 50 kr. pr. kuvert. Vi anbefaler, at du afsætter ca. 30 minutter til hver cocktail.
 
Så hvorfor ikke give dine gode venner en uforglemmelig oplevelse med vores cocktailkurser?
Kontakt os i dag for at booke dit kursus.

Referencer

bottom of page