top of page
10_edited.jpg
26_edited
16
31
5 2
9
1
61
IMG_0211_edited_edited
IMG_0349_edited_edited
43
12_edited
6
26
16
DDCADA51-5573-4B35-94C2-690CA1E67B02_1_102_o_edited
23
10-kopi
7
21
18
32
22
17-kopi
36
19_edited
48-kopi
IMG_4815_edited_edited
IMG_4801_edited
20
57-kopi_edited

- LEJ BAR -

Hos E-BAREN tilbyder vi professionel & eksklusiv cocktailbar-løsninger til netop dit arrangement!
 

Vores team af erfarne bartendere, vil sørge for at dine gæster får den bedste service, samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på Premium spiritus og friskpressede safter.
 

Vi tilbyder både klassiske cocktails såvel som specialdesignede drinks, der passer perfekt til din fest.

Vælg din

drømmebar

"Perfekt indslag til min fest! Jeg havde E-baren til at agere bartender og dj til min 25 års fødselsdag, og det var virkelig den fedeste fest. Det havde slet ikke været den samme fest uden dem😍 ALLE mine gæster kom uafhængigt af hinanden og sagde “ej hvor er bartenderen bare sød” “cocktailsene er mega gode” “dj’en er mega god - vildt god musik”. Og jeg kan kun give dem ret! Mega fedt, at de ikke bare leverede et mega godt produkt, men de var ovenikøbet mega søde, professionelle og servicemindet. De gled ind i selskabet, og var en del af festen (næsten) ligesom alle os andre, de var super behagelige og rare at have med til sin fest. Emilie huskede hvem der havde bestilt hvad, og gik endda ud til mine gæster personligt med sin drinks, hvis de var smuttet fra baren. De var mega gode! Det gav virkelig en wow effekt til mim fest, som jeg og sikkert også mine gæster sent vil glemme! Tænk at bartender og dj holdt ud til kl 2.30, selvom vi ikke havde aftalt noget fast på forhånd, og de var med på det hele og så skulle de til at pakke sammen, pakke bil og køre til Odense bagefter.. fra Nordjylland😱🙈 det er dedikeret! 100p jeg vil booke E-baren igen til mit næste event🤩" - Kirstine, 9. oktober 2023 (Trustpilot)

Læs flere anmeldelser her

"E-baren leverede en fantastisk service… E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag. Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang." - Louise Henriksen, 27. september 2023 (Trustpilot)

iStock-1292627050_edited.jpg

Er du på udkig efter en eksklusiv betalingsbar-løsning med populære og eksklusive cocktails til netop dit event?

16.png

Hos E-BAREN elsker vi bryllupsfesten. Vi elsker når I stråler i jeres flotte kjoler og knivskarpe suits med en af vores cocktails i hånden.

15.png

E-BAREN tilbyder professionel 
cocktailbar-løsning til jeres sommerfest, der vil gøre jeres sommeraften til noget helt specielt!

IMG_4287_edited_edited.jpg

Er du på udkig efter en sjov og anderledes aktivitet til et polterabend? 
Skal I have en eksklusiv fri-bar med eller måske et sjovt Cocktailkursus?  

IMG_0219.jpg

 Top professionel cocktailbar-løsning
til din fødselsdage, der gør din fest til en stilfuld og uforglemmelig begivenhed!

12.png

Hold en uforglemmelig konfirmations-fest med os! Vi sørger for cocktails til de voksne og alkoholfrie mocktails til de unge!

7.png

Julefrokosten er nok dén fest på året, som alle fejrer på fineste manér! Derfor fortjener festen også lidt ekstra, og til det, foreslår vi en skræddersyet cocktailbar-løsning.

- DJ-LØSNING -

Vi sørger for et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt, en professionel og erfaren DJ, som forstår at ramme netop dine gæster! 

bottom of page