top of page
26_edited
16
31
5 2
9
1
61
IMG_0211_edited_edited
IMG_0349_edited_edited
43
12_edited
6
26
16
DDCADA51-5573-4B35-94C2-690CA1E67B02_1_102_o_edited
23
10-kopi
7
21
18
32
22
17-kopi
36
19_edited
48-kopi
IMG_4815_edited_edited
IMG_4801_edited
20
57-kopi_edited

- LEJ EN BAR -

Skal du fejre? Lej en bar!
Hos E-BAREN tilbyder vi professionel, eksklusiv og en komplet barløsning til netop dit arrangement!

 

Vores team af erfarne bartendere, vil sørge for at dine gæster får den bedste service, samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på Premium spiritus og friskpressede safter. Du vil ikke fortryde at leje en bar hos os!
 

Vi tilbyder både klassiske cocktails såvel som specialdesignede drinks, der passer perfekt til din fest. Når du vælger at leje en bar hos
E-BAREN, sørger vi for at det bliver din bar!

Lej en bar med E-BAREN! Vi dækker hele Danmark med vores mobile barløsning.

Lej en bar!

 - din drømmebar

"Perfekt indslag til min fest! Jeg havde E-baren til at agere bartender og dj til min 25 års fødselsdag, og det var virkelig den fedeste fest. Det havde slet ikke været den samme fest uden dem😍 ALLE mine gæster kom uafhængigt af hinanden og sagde “ej hvor er bartenderen bare sød” “cocktailsene er mega gode” “dj’en er mega god - vildt god musik”. Og jeg kan kun give dem ret! Mega fedt, at de ikke bare leverede et mega godt produkt, men de var ovenikøbet mega søde, professionelle og servicemindet. De gled ind i selskabet, og var en del af festen (næsten) ligesom alle os andre, de var super behagelige og rare at have med til sin fest. Emilie huskede hvem der havde bestilt hvad, og gik endda ud til mine gæster personligt med sin drinks, hvis de var smuttet fra baren. De var mega gode! Det gav virkelig en wow effekt til mim fest, som jeg og sikkert også mine gæster sent vil glemme! Tænk at bartender og dj holdt ud til kl 2.30, selvom vi ikke havde aftalt noget fast på forhånd, og de var med på det hele og så skulle de til at pakke sammen, pakke bil og køre til Odense bagefter.. fra Nordjylland😱🙈 det er dedikeret! 100p jeg vil booke E-baren igen til mit næste event🤩" - Kirstine, 9. oktober 2023 (Trustpilot)

"E-baren leverede en fantastisk service… E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag. Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang." - Louise Henriksen, 27. september 2023 (Trustpilot)

iStock-1292627050_edited.jpg

Lej en bar - en betalingsbar! Er du på udkig efter en eksklusiv betalingsbar-løsning med populære og eksklusive cocktails til netop dit event?

IMG_9374_edited_edited.jpg

E-BAREN tilbyder professionel barudlejning med vores helt unikke cocktailvogn. Lej en bar i cocktailvognen til livets store fester!

16.png

Hos E-BAREN elsker vi bryllupsfesten. Vi elsker når I stråler i jeres flotte kjoler og knivskarpe suits med en af vores cocktails i hånden. Lej en bar til den store dag!

15.png

E-BAREN tilbyder professionel barudlejning til jeres sommerfest, der vil gøre jeres sommeraften til noget helt specielt. Lej en bar til årets store fest!

IMG_4287_edited_edited.jpg

Er du på udkig efter en sjov og anderledes aktivitet til et polterabend? Skal I have en eksklusiv fri-bar med eller måske et sjovt Cocktailkursus?  
Lej en bar til den sjove dag!

IMG_0219.jpg

 Top professionel og mobil barløsning
til din fødselsdag, der gør din fest til en stilfuld og uforglemmelig begivenhed!
Lej en bar til den store fejring!

12.png

Hold en uforglemmelig konfirmationsfest med os! Vi sørger for cocktails til de voksne og alkoholfrie mocktails til de unge! Lej bar til den helt unikke store dag!

7.png

Julefrokosten er nok dén fest på året, som alle fejrer på fineste manér! Derfor fortjener festen også lidt ekstra, og til det, foreslår vi en skræddersyet barløsning.
Lej en bar til årets højdepunkt!

Hvorfor leje bar
med E-BAREN?

             gode grunde til at leje bar hos E-BAREN

3

Erfaring med +200 events

Kvalitet

Professionel service

2.png

Vi har erfaringen fra flere end +200 fester, events og cocktailkurser - for både private og virksomheder. Alt fra de mere private fester, som bryllupper, men også de helt store firmafester for nogle af landets helt store virksomheder med +100 deltagere.

3.png
Som del af den gode service hos E-BAREN, kan du altid få en skræddersyet cocktailmenu når du lejer din bar hos os - kvit & frit! Vores skræddersyede og eksklusive cocktails er lavet på de bedste råvarer markedet byder på. Ydermere, så  friskpresser vi selv alle vores juicer og safter!
4.png

Vi lever og ånder for, at skabe den ultimative oplevelse for vores kunder, hvor kvalitet og top professionel service er i fokus! Vi kan dukke op i smoking og butterfly til bryllupper, skræddersy hver en detalje, du ønsker til netop din store fest eller fejring! Hos E-BAREN går vi ikke på kompromis!
 

Sådan lejer du en bar!

        nemme trin til at leje en bar

3

1. Lej bar og bartender

8.png

Når du har din dato i hus, kontakter du os hér og reserverer den!

Så har vi en GRATIS online eller telefonisk samtale om jeres ønsker, behov, menugennemgang og andre spørgsmål, I måtte have til aftenen. 

Dernæst aftaler vi tidpunkt for opsætning af baren samt levering af glas, udstyr, flasker, råvarer, isterninger og menukort.

2. Nyd din fest og dine gæster

9.png

Bartender(e) møder op 30-60 minutter før aftalt tid, for at få de sidste detaljer på plads med at få anrettet de friskskårne frugter, garniture samt friskpressede juices og safter.

Herefter udmeldes "Baren er åben" og du og dine gæster kan gå i baren og bestille jeres yndlings cocktails fra den skræddersyede menu.

Vi serverer med et smil og sørger for at
jeres fest, er vores fest!

3. Godnat og oprydning

7.png

Når aftenen går på hæld og I er klar til at lukke festen ned, går bartender(e) igang med at lukke baren ned.

Nedtagning tager som regel 1 times tid og vi afhenter bar samt udstyr efter aftale med jer. 

Du skal ikke tænke på noget som helst

- dén klarer vi!

Tak for en god aften og på gensyn!

 

-LEJ BAR & DJ -

Lej en bar med et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt, en professionel og erfaren DJ, som forstår at ramme netop dine gæster! 

Referencer

bottom of page