top of page
IMG_5227_edited.jpg
IMG_0349_edited.jpg

Kort om os

COCKTAILS I VERDENSKLASSE

E-BAREN er skabt af passion til cocktails.

Vi startede ud med cocktail-levering i Odense og efter en raketstart, med mere end 35.000 cocktails leveret, og flere end 1000x +5-stjernede anmeldelser af vores cocktails, lancerede vi E-BAREN, som du kender os i dag - eksklusiv mobil-cocktailbar løsning til alle livets store fester!

Vi lever og ånder i dag for, at skabe den ultimative oplevelse for vores kunder, hvor kvalitet og top-professionel service er i fokus.

Hos E-BAREN går vi ikke på kompromis!

Kort om os

Det tilbyder vi

X

Vi dækker hele landet og har stor erfaring med at levere professionelle barløsninger til forskellige typer af arrangementer.

Vi tilbyder professionelle og underholdende cocktailkurser, der er oplagte til teambuilding - eller bare for sjov!

Vi sørger for et komplet DJ-setup, lys, lyd og vigtigst af alt, en professionel DJ, som forstår at ramme netop jeres publikum og få dem til at danse hele festen igennem!

Det tilbyder vi

Det siger vores kunder
på Trustpilot!

X

"E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag.
Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang."

- Louise Henriksen, 27. septemer 2023 -

"Jeg havde fornøjelsen af at have booket Ebaren til min 50 års fødselsdag i lørdags - kæmpe succes.

Malte og hans team var super serviceminded , nærværende og meget profesionelle !! De var med til at skabe en god stemning blandt gæsterne samtidig med at de hurtigt og effektivitet servere den ene lækre drinks efter den anden. Mine gæster var meget begejstret og var vilde med deres koncept og gode humør. Flere af gæsterne omtalte deres drinks som de BEDSTE de havde smagt !

Når man booker Ebaren skal man ikke tænkte på noget selv, de kommer med bar, glas og drinks og rydder selv op igen - hurtigt og effektivt!!

Jeg vil helt klart booke dem igen til min næste fest og sender dem de bedste anbefalinger."

- Gitte Bjerregaard, 28. juli 2023 -

"Hvilken aften vi havde i selskab med E-baren ? kort sagt : Perfekt.Malte og hans team trådte til med super kort varsel, til vores firma fest.Der blev mixet super gode drinks i mange timer, alt gjort med højt humør, det er tydeligt at de brænder for at lave de bedste drinks,
de kan lave.

Jeg vil 110% anbefale E-baren og bruge dem igen."

- Erik Østergaard, 28. august 2023 -

"Vi bookede ebaren til cocktailkursus ifm. polterabend. Det kan varmt anbefales. Vores vært var enormt sød og underholdende. Det hele fungerede så nemt og de var meget hjælpsomme med at få det hele til at spille perfekt.
Thumps up"

- Ellen Sigrid, 29. juni 2023 -

“Vi havde booket Ebaren til vores firmajulefrokost, bestående af 100 festglade personer. Ebaren leverede fantastiske drinks af virkelig høj kvalitet! Serviceniveauet, deres energi og humør var ligeledes til 5 stjerner.”

- Maria Clémen, 16. december 2022 -

Det siger vores kunder
bottom of page