top of page
IMG_5227_edited.jpg
IMG_0349_edited.jpg

Historien bag

COCKTAILS I VERDENSKLASSE

E-BAREN er skabt af passion til cocktails.

Vi startede ud med cocktail-levering i Odense, og efter en raketstart med mere end 35.000 cocktails leveret, og flere end 1000x +5-stjernede anmeldelser af vores cocktails, lancerede vi E-BAREN, som du kender os i dag - eksklusiv mobil-cocktailbar løsning til alle livets store fester!

Vi lever og ånder i dag for, at skabe den ultimative oplevelse for vores kunder, hvor kvalitet og top-professionel service er i fokus.

Hos E-BAREN går vi ikke på kompromis!

Det tilbyder vi

X

Vi dækker hele landet og har stor erfaring med at levere professionelle barløsninger til forskellige typer af arrangementer.

Vi tilbyder professionelle og underholdende cocktailkurser, der er oplagte til teambuilding - eller bare for sjov!

Vi sørger for et komplet DJ-setup, lys, lyd og vigtigst af alt, en professionel DJ, som forstår at ramme netop jeres publikum og få dem til at danse hele festen igennem!

Det siger vores kunder

X

“Vi havde fornøjelsen af Ebaren til vores julefrokost (60 mand), og de 3 gutter i baren var utrolig høflige, opmærksomme og helt igennem serviceorienteret. De leverede super lækre cocktails, og alle kolleger var meget begejstret.”

- Christina, 9. december 2022 -

“E-baren skabte de perfekte rammer til vores firma julefrokost den 2/12-22.
Alle gæster har tilkendegivet at E-baren var det rigtig valg fordi de leveret lækre cocktails, god stemning blandt alle gæsterne og ekstraordinær service.”

- Jonas Black, 2. December 2022-

“Vi havde booket Ebaren til vores firmajulefrokost, bestående af 100 festglade personer. Ebaren leverede fantastiske drinks af virkelig høj kvalitet! Serviceniveauet, deres energi og humør var ligeledes til 5 stjerner.”

- Maria Clémen, 16. december 2022 -

“Vi har til årets firmajulefrokost haft fornøjelsen af at have Ebaren til at servere cocktails. Her oplevede vi i aller højeste grad rigtig god service, imødekommenhed, proffesionalisme og kvalitetsbevidsthed.”

- Maja Pedersen, 2. december 2022 -

bottom of page