top of page
16
48-kopi
61
IMG_4801_edited
43
48-kopi_edited
36
5 2
IMG_0117_edited_edited
41
20
19_edited
1
IMG_0096
10-kopi
56-kopi_edited

- FØDSELSDAG -

Hos E-BAREN tilbyder vi professionel & eksklusiv cocktailbar-løsninger til netop din fødselsdag!
 

Vores team af erfarne bartendere vil sørge for, at dine gæster får den bedste service samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på Premium spiritus og friskpressede safter.
 

Vi tilbyder både klassiske cocktails såvel som specialdesignede drinks, der passer perfekt til din fødselsdagsfest.

"Hvis du vil forkæle dine gæster så book E-baren Jeg havde fornøjelsen af at have booket Ebaren til min 50 års fødselsdag i lørdags - kæmpe succes. Malte og hans team var super serviceminded , nærværende og meget profesionelle !! De var med til at skabe en god stemning blandt gæsterne samtidig med at de hurtigt og effektivitet servere den ene lækre drinks efter den anden. Mine gæster var meget begejstret og var vilde med deres koncept og gode humør. Flere af gæsterne omtalte deres drinks som de BEDSTE de havde smagt ! Når man booker Ebaren skal man ikke tænkte på noget selv, de kommer med bar, glas og drinks og rydder selv op igen - hurtigt og effektivt!! Jeg vil helt klart booke dem igen til min næste fest og sender dem de bedste anbefalinger." - Gitte Bjerregaard, 29. juli 2023 (Trustpilot)

"E-baren leverede en fantastisk service… E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag. Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang." - Louise Henriksen, 27. september 2023 (Trustpilot)

19.png

- DIN FØDSELSDAGSSFEST -

Fri bar til din næste fødselsdag?
Hvorfor ikke?

 

Hos Ebaren tilbyder vi professionelle barløsninger til alle slags fødselsdage.

Hvad enten det er 18 års, 40års eller 80 års fejring - eller alt der i mellem - så sørger vi for at gøre din fødselsdagfest til en stilfuld og uforglemmelig begivenhed for dig og dine gæster!


Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder, så du har mulighed for at sammensætte din store dag nøjagtigt som du drømmer om - kun fantasien sætter grænser!

Vi er garant for den særlige og eksklusive oplevelse!

- LEJ BAR & DJ -

Vi sørger for et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt en professionel og erfaren DJ,
som forstår
at ramme netop dine gæster! 

Referencer

bottom of page