top of page
1
IMG_0211_edited_edited
60
3
41
64
16
2
IMG_0349_edited_edited
63
36
61
21
IMG_4801_edited
43

- JULEFROKOST -

Hos E-BAREN tilbyder vi professionel & eksklusiv cocktailbar-løsninger til netop din julefrokost - hvad enten det er i privaten eller i virksomheden!
 

Vores team af erfarne bartendere vil sørge for, at dine gæster får den bedste service samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på Premium spiritus og friskpressede safter.
 

Vi tilbyder både klassiske cocktails såvel som specialdesignede drinks, der passer perfekt til din julefrokost.

"Hvis man ønsker fantastiske drinks og de bedste bartendere, så er det Ebaren, man skal have fat i Vi havde booket Ebaren til vores firmajulefrokost, bestående af 100 festglade personer. Ebaren leverede fantastiske drinks af virkelig høj kvalitet! Serviceniveauet, deres energi og humør var ligeledes til 5 stjerner. Virkelig et fantastisk arrangement og det er bestemt ikke sidste gang, de skal hyres ind til en fest ved os. De får de varmeste anbefalinger herfra." - Maria Clemén, 20. december 2022 (Trustpilot)

"E-baren leverede en fantastisk service… E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag. Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang." - Louise Henriksen, 27. september 2023 (Trustpilot)

Hvorfor leje bar til Julefrokosten?
med E-BAREN?

             gode grunde til at leje bar hos E-BAREN

3

Årets fest!

11.png

Skræddersyet cocktailmenu til årets julefrokost - kvit & frit!
Både for private og virksomheder.

Betalingsbar

e-baren.png
Når du lejer din bar hos os kan du vælge mellem fri bar eller en betalingsbar, hvor dine gæster eller ansatte selv betaler
- til en skarp pris naturligvis!
Eller en kombination af begge!
Betalingsbaren er yderst velegnet til de helt store fester med mange gæster!

Top professionelle bartendere

35.png

Vores professionelle og yderst servicemindede bartendere vil sørge for, at I får årets julefrokostfest!
En fest, I vil tale om helt indtil sommer! 

 

- DIN JULEFROKOST-

Julefrokosten - hvad end det er i privaten eller i virksomheden - er dén helt store fest, som de fleste går og glæder sig til. Derfor må du ikke på på kompromis!  


Med vores fri-bar-løsning garanterer vi en cocktailoplevelse ud over det sædvanlige på de allerbedste råvarer på markedet!

Igennem årene har vi lavet en hel del julecocktails.

Vi har eksempelvis lavet Santa’s Favorite Helper, som er jule-edition af den populære Pornstar Martini - med stjerneanis og kanel. 

Vi har også skabt nogle fantastiske risalamandeshots, som må og skal nydes iskolde sammen med gode kollegaer eller i hjemmelige omgivelser med familie og venner.

2.png

Sæt prikken over i'et med en jule-inspireret og eksklusiv cocktailbar-løsning til din julefrokost!

- LEJ BAR & DJ -

Vi sørger for et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt en professionel og erfaren DJ,
som forstår
at ramme netop dine gæster! 

Referencer

bottom of page