top of page
IMG_0096_edited.jpg

- JULEFROKOST -

Hos E-BAREN tilbyder vi professionel & eksklusiv cocktailbar-løsninger til netop din julefrokost - hvad enten det er i privaten eller i virksomheden!
 

Vores team af erfarne bartendere vil sørge for, at dine gæster får den bedste service samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på Premium spiritus og friskpressede safter.
 

Vi tilbyder både klassiske cocktails såvel som specialdesignede drinks, der passer perfekt til din julefrokost.

- DIN JULEFROKOST-

Julefrokosten - hvad end det er i privaten eller i virksomheden - er dén helt store fest, som de fleste går og glæder sig til. Derfor må du ikke på på kompromis!  


Med vores fri-bar-løsning garanterer vi en cocktailoplevelse ud over det sædvanlige på de allerbedste råvarer på markedet!

Igennem årene har vi lavet en hel del julecocktails.

Vi har eksempelvis lavet Santa’s Favorite, som er en stærk cocktail lavet på rom, og som smager dejligt af kanel, appelsin og ingefær.

Vi har også skabt nogle fantastiske risalamandeshots, som må og skal nydes iskolde sammen med gode kollegaer eller i hjemmelige omgivelser med familie og venner.

IMG_0109_edited.jpg

Sæt prikken over i'et med en jule-inspireret og eksklusiv cocktailbar-løsning til din julefrokost!

- DJ-LØSNING -

Vi sørger for et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt en professionel og erfaren DJ, som forstår at ramme netop dine gæster! 

bottom of page