top of page
cocktailkursus

Handelsbetingelser

DET MED SMÅT

Disse handelsbetingelser regulerer brug af vores mobile bar-service. Ved booking af vores mobile bar-service accepterer du følgende vilkår:

RESERVATION OG BETALING
Alle priser er vejledende og der tages forbehold for tastefejl.

Reservation skal foretages efter aftale med os enten skriftligt eller mundtligt. Reservationen er gyldig, når bekræftelsesmail er modtaget og reservationsgebyr er modtaget hos os. Betaling skal ske i henhold til de oplyste betalingsbetingelser på fakturaen eller i bookingbekræftelsen.

RESERVATIONSGEBYR 

Ved booking opkræves et reservationsgebyr på 5000,- 
Dette gebyr modregnes selskabets samlet pris, men tilbagebetales IKKE ved annullering eller ændring af reservationen. 

Vi forbeholder os retten til altid at kunne annullere en booking af vores mobile bar-service. Annulleres reservation af os, tilbagebetales reservationsgebyret. 

ERSTATNING

Hvis der som følge af gæsters uagtsomme eller forsætlige opførsel opstår skade på E-BARENs materiel, vil arrangøren blive ekstrafaktureret en sum som tilsvarer, reparation eller erstatning af den pågældende skade.

​​

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og cookiepolitik, for at levere vores tjenester og forbedre din oplevelse.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Vi påtager os intet ansvar for skader eller tab, der måtte opstå under en begivenhed eller på grund af misbrug af vores tjenester eller produkter.​

Er kunden årsag til at arrangementet ikke kan starte til den aftalte tid, er

E-BAREN berettiget til fuld betaling og kunden er ikke berettiget til erstatning.

ÆNDRINGER AF HANDELSBETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at ændre disse handelsbetingelser fra tid til anden. Ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Sidst opdateret: [30.03.2024]

Handelsbtingeler

Referencer

bottom of page