top of page
5
32
DDCADA51-5573-4B35-94C2-690CA1E67B02_1_102_o_edited_edited_edited
17-kopi_edited_edited
46728B7A-906A-47EB-956D-8C8C69A7B9EB_edited
16
IMG_4287_edited_edited
36
9
IMG_4248
IMG_4253_edited
7
18
21
31
5 2
26
IMG_7723 2_edited

- POLTERABEND -

Hos E-BAREN tilbyder vi professionel & eksklusiv cocktailbar eller cocktailkursus, der er et populært hit til polterabend. Cocktailkursus er et sjovt og anderledes indslag, der vil sætte gang i festen! Læs mere om Cocktailkurser her.
 

Vores team af erfarne bartendere vil sørge for, at dine gæster får den bedste service samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på Premium spiritus og friskpressede safter.

"Vi bookede ebaren til cocktailkursus… Vi bookede ebaren til cocktailkursus ifm. polterabend. Det kan varmt anbefales. Vores vært var enormt sød og underholdende. Det hele fungerede så nemt og de var meget hjælpsomme med at få det hele til at spille perfekt. Thumps up" - Ellen Sigrid, 29. juni 2023 (Trustpilot)

"E-baren leverede en fantastisk service… E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag. Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang." - Louise Henriksen, 27. september 2023 (Trustpilot)

Hvorfor leje bar til Polterabend?
med E-BAREN?

             gode grunde til at leje bar hos E-BAREN

3

Sæt skub i festen!

16.png

Vil du gå ALL-IN med en fri bar til din veninde eller vens polterabend, så sørger vi for at skabe en fest, I ikke glemmer! 

Cocktailkursus

24_edited_edited.png
I kan alternativt hyre os til et af vores populære cocktailkurser, som et festligt og underholdende indslag til polterabend! 
Kan både lade sig gøre som et indslag for sig selv, eller som del af en fri-bar løsning også!

Glade og professionelle bartendere

e-baren (1)_edited.png

Vi lever og ånder for, at skabe den ultimative oplevelse for dig og dine gæster! Vores søde, professionelle og super sjove bartendere sørger for at I får et brag af en fest!
 

- POLTERABEND -

Er du på udkig efter en sjov og anderledes aktivitet til et polterabend?

Måske en eksklusiv cocktailbar til at servere lækre cocktails til jeres polterabend fest. Eller måske et Cocktailkursus som et sjovt indslag?

Hos E-BAREN tilbyder vi professionelle og underholdende cocktailkurser, hvor du kan komme bag baren og blive guidet fra start til slut i fremstillingsprocessen af cocktails.

Så hvorfor ikke give dine ven eller veninde en uforglemmelig polterabend og starte dagen godt ud med et underholdende cocktailkursus? Læs mere om vores Cocktailkursus her!

IMG_4248_edited.jpg

Et sjovt & anderledes indslag til en sjov Polterabend - vi garanterer højt humør!

- LEJ BAR & DJ -

Vi sørger for et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt en professionel og erfaren DJ,
som forstår
at ramme netop dine gæster! 

Referencer

bottom of page