top of page
IMG_4287_edited_edited_edited.jpg

- POLTERABEND -

Hos E-BAREN tilbyder vi professionel & eksklusiv cocktailbar eller cocktailkursus, der er et populært hit til polterabend. Cocktailkursus er et sjovt og anderledes indslag, der vil sætte gang i festen! Læs mere om Cocktailkurser her.
 

Vores team af erfarne bartendere vil sørge for, at dine gæster får den bedste service samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på Premium spiritus og friskpressede safter.
 

Vi tilbyder både klassiske cocktails såvel som specialdesignede drinks, der passer perfekt til netop det polterabend I gerne vil planlægge! 

- POLTERABEND -

Er du på udkig efter en sjov og anderledes aktivitet til et polterabend?

Måske en eksklusiv cocktailbar til at servere lækre cocktails til jeres polterabend fest. Eller måske et Cocktailkursus som et sjovt indslag?

Hos E-BAREN tilbyder vi professionelle og underholdende cocktailkurser, hvor du kan komme bag baren og blive guidet fra start til slut i fremstillingsprocessen af cocktails.

Så hvorfor ikke give dine ven eller veninde en uforglemmelig polterabend og starte dagen godt ud med et underholdende cocktailkursus? Læs mere om vores Cocktailkursus her!

IMG_4248_edited.jpg

Et sjovt & anderledes indslag til en sjov Polterabend - vi garanterer højt humør!

- DJ-LØSNING -

Vi sørger for et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt en professionel og erfaren DJ, som forstår at ramme netop dine gæster! 

bottom of page