top of page
31
26_edited
18
6
32
21
16
5 2
9
1
61
12_edited
26
7
22
23
17-kopi
36
19_edited
10-kopi

- KONFIRMATION -

Hos E-BAREN tilbyder vi professionel & eksklusiv cocktailbar-løsninger til både konfirmation og non-firmation.
 

Vi tilbyder både klassiske cocktails såvel som specialdesignede drinks, der passer perfekt til konfirmationen, så der både er cocktails til de voksne og mocktails til de unge (uden alkohol)!

Vores team af erfarne bartendere vil sørge for, at dine gæster får den bedste service samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på Premium spiritus og friskpressede safter.

"E-baren leverede en fantastisk service… E-baren leverede en fantastisk service lige fra første samtale om mine ønsker. Mine gæster fremhævede især den kompetente og imødekommende bartender og der var drinks og shots for en hver smag. Jeg booker helt sikkert E-baren en anden gang." - Louise Henriksen, 27. september 2023 (Trustpilot)

26.png

- KONFIRMATION -

Skal din teenager snart konfirmeres?

Vi sikrer en uforglemmelig dag med en cocktailbar-løsning, der løfter niveauet og sikrer dig, konfirmanden og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse med smagsfulde cocktails af høj kvalitet samt et nærværende og professionelt serviceniveau! 

Der vil være cocktails til de voksne og mocktails til de unge (alkoholfrie cocktails), så alle kan nyde E-BARENS smukke og lækre drinks på denne meget store dag!


Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder, så du har mulighed for at sammensætte dit arrangement nøjagtigt som du drømmer om!

Vi er leveringsdygtige til jeres konfirmationsfest og sørger for at lave lækre mocktails til de helt unge!

- LEJ BAR & DJ -

Vi sørger for et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt en professionel og erfaren DJ,
som forstår
at ramme netop dine gæster! 

Referencer

bottom of page