top of page

- KONFIRMATION -

Hos E-BAREN tilbyder vi professionel & eksklusiv cocktailbar-løsninger til både konfirmation og non-firmation.
 

Vi tilbyder både klassiske cocktails såvel som specialdesignede drinks, der passer perfekt til konfirmationen, så der både er cocktails til de voksne og mocktails til de unge (uden alkohol)!

Vores team af erfarne bartendere vil sørge for, at dine gæster får den bedste service samt smagsfulde og delikate cocktails lavet på Premium spiritus og friskpressede safter.

26.png

- KONFIRMATION -

Skal din teenager snart konfirmeres?

Vi sikrer en uforglemmelig dag med en cocktailbar-løsning, der løfter niveauet og sikrer dig, konfirmanden og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse med smagsfulde cocktails af høj kvalitet samt et nærværende og professionelt serviceniveau! 

Der vil være cocktails til de voksne og mocktails til de unge (alkoholfrie cocktails), så alle kan nyde E-BARENS smukke og lækre drinks på denne meget store dag!


Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder, så du har mulighed for at sammensætte dit arrangement nøjagtigt som du drømmer om!

Vi er leveringsdygtige til jeres konfirmationsfest og sørger for at lave lækre mocktails til de helt unge!

- DJ-LØSNING -

Vi sørger for et komplet DJ-setup med lys, lyd & vigtigst af alt en professionel og erfaren DJ, som forstår at ramme netop dine gæster! 

bottom of page